Contact Plusasig Plusauto rulate Plusauto Plushotel Arhidesign

PLUS ASIG INVEST - BROKER DE ASIGURARE - Cine suntem

PLUS-ASIG-INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor dar si asistenta in negocierea si recuperarea eventualelor daune.

Profesionalismul si increderea sunt factori de o importanta deosebita pentru noi. Companii internationale si nationale din industrie si comert, de marimi diferite ne-au acordat increderea lor. Acest element este vital pe o piata in care companiile sunt expuse unei concurente acerbe fiind fortate sa-si reduca costurile pe cat de mult posibil. In aceste conditii poate fi dificil sa gasesti si sa alegi o asigurare care sa-ti diminueze riscurile cu care te poti confrunta in orice moment. Astfel, cea mai buna modalitate prin care se poate evita un astfel de moment este alegerea PLUS-ASIG-INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL, un broker independent si deschis la cererile personalizate ale clientilor.

Noi va putem oferi toate tipurile de acoperire, alegand cea mai buna oferta de pe piata pentru nevoile dumneavoastra prezente si viitoare.